Kavrulmuş Erişte Tarifi

Çıktı al Çıktı al

Yazan:    |   Kategori: Makarna Tarifleri

1 oy2 oy3 oy4 oy5 oy (1 oy, puan: 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Yemek Tariflerini Paylaş

Kavrulmuş erişte nasıl yapılır ? Hamur işi tarifleri nden, kavrulmuş erişte tarifi hazırlanışı. Resimli ve kolay kavurulmuş erişte yapılışı ve kolay yapımı.

Malzemeler

  • 3 su bardağı ev yapımı erişte
  • sıvı yağ
  • tuz
  • karabibe
  • süslemek için domates biber

Kavrulmuş Erişte Tarifi

Yayvan bir tencereye sıvı yağı döküp yağı kızdırdıktan sonra erişteleri ekliyoruz. Eriştelerin rengi değişene kadar kavuruyoruz. Eriştelerin rengi döndükten sonra üzerini geçecek kadar kaynak su ilave ediyoruz. Üzerine karabiber ve tuzunu da ilave edip pişiriyoruz. Suyunu çektikten sonra pilav gibi bir kenara alıp demlenmesini bekliyoruz. Suyunu süzme gibi bir durum yok. Erişteleri pişirecek kadar su ilave ediyoruz. Sıcak sıcak servis yapıyoruz.

kavrulmuş erişte tarifi

Kavrulmuş Erişte Tarifi

Yorumlar


Yorumunuzun yanında istediğiniz resmin görünmesini istiyorsanız gravatar edinin!





yemek tarifleri tatlı tarifleri Pratik Tarifler meze tarifleri sebze yemekleri kek tarifleri

iftar yemek tarifleri