Kavrulmuş Erişte Tarifi

Kavrulmuş Erişte Tarifi

Yazar -
0 454

Kavrulmuş erişte nasıl yapılır ? Hamur işi tarifleri nden, kavrulmuş erişte tarifi hazırlanışı. Resimli ve kolay kavurulmuş erişte yapılışı ve kolay yapımı.

Malzemeler

  • 3 su bardağı ev yapımı erişte
  • sıvı yağ
  • tuz
  • karabibe
  • süslemek için domates biber

Kavrulmuş Erişte Tarifi

Yayvan bir tencereye sıvı yağı döküp yağı kızdırdıktan sonra erişteleri ekliyoruz. Eriştelerin rengi değişene kadar kavuruyoruz. Eriştelerin rengi döndükten sonra üzerini geçecek kadar kaynak su ilave ediyoruz. Üzerine karabiber ve tuzunu da ilave edip pişiriyoruz. Suyunu çektikten sonra pilav gibi bir kenara alıp demlenmesini bekliyoruz. Suyunu süzme gibi bir durum yok. Erişteleri pişirecek kadar su ilave ediyoruz. Sıcak sıcak servis yapıyoruz.

kavrulmuş erişte tarifi

Benzer tarifler

yoğurtlu makarna yapımı

0 168
mercimekli makarna tarifi

0 119
tortellini tarifi

0 304
salçalı makarna tarifi

0 265

Yorum Yok

Yorum Yap