Kedi Batmaz Tarifi

Çıktı al Çıktı al

Yazan:    |   Kategori: Yemek Tarifleri

1 oy2 oy3 oy4 oy5 oy (1 oy, puan: 2,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Yemek Tariflerini Paylaş

Kedi batmaz tarifi
Malzemesi Hamuru için;

  • 2 bardak un
  • 3 bardak kadar su
  • 1 tutam tuz

Sosu için

  • 200 gram rendelenmiş keş
  • 200 gram tereyağı

Kedi Batmaz Tarifi Hazırlanışı

Üç bardak suyun içine bir tutam tuz atın ve unu suya boca edin. Tahta kaşık yardımı ile hızlıca karıştırın ve ocağın altını kısın. Yavaş yavaş 6-7 dakika pişirin. Bir süre (3-4 dakika kadar) bekleyin ve ıslak kaşıkla hamurdan parçalar koparıp servis tepsisine koyun. Tereyağında keşin yarısını sarartın ve üzerinde gezdirin, diğer yarısını da serpiştirerek servis yapın.

Kedi Batmaz Tarifi

Yorumlar

Yazı yoruma kapalı.

yemek tarifleri tatlı tarifleri Pratik Tarifler meze tarifleri sebze yemekleri kek tarifleri

iftar yemek tarifleri