Milföy Hamurlu Tatlı Tarifi

Milföy Hamurlu Tatlı Tarifi

Çok pratik bir tatlı tarifi olan milföy hamurlu tatlı tarifimiz, aniden bastıran sevgili misafirlerimize hazırlanabilecek bir tatlıdır. Mutlaka deneyin.

Malzemeler

  • Milföy hamuru (istenildiği kadar)
  • Pudra Şekeri
  • Muhallebi, puding, krema veya tavuk göğsu (arasında sıkmak için)

 

Milföy Hamurlu Tatlı Tarifi Yapılışı

Öncelikle milföy hamurlarımızı 2 ye veya 3 e veya 4 e bölüyoruz (İstenilen büyüklüğe göre siz karar verin). Bizim tavsiyemiz 1 ye bölmenizdir. Daha sonra yağlı kağıt üzerine koyuyoruz milföylerimizi ve daha önce ısıtılmış fırına veriyoruz. Milföyler kabarınca fırından çıkartalım ve resimde de gösterildiği gibi içerisine istenilen kremayı veya sosu (tavuk göğsü, puding, muhallebi vb.), şırınga yardımıla  sıkalım. Biz muhallebi tavsiye ediyoruz. Muhallebi tarifi. Son olarak üzerine pudra şekeri serpiyoruz ve tatlımız servise hazır. Afiyet olsun.

milföy hamurlu tatlı tarifi milföy hamurlu tatlı tarifi

milföy hamurlu tatlı tarifi milföy hamurlu tatlı tarifi

milföy hamurlu tatlı tarifi milföy hamurlu tatlı tarifi

milföy hamurlu tatlı tarifi milföy hamurlu tatlı tarifi

 

Benzer tarifler

tiramisu yapılışı

0 38
kabak tatlısı yapılışı

0 40
paşa lokumu tarifi

0 186
tavada sosis yapılışı

0 37

1 Yorum

Yorum Yap